Details, fictie en waterflesje met logo

Opdat jouw precies beseft wanneer je bestelling op de mat valt. Wensen zijn je behulpzame feiten? Neem meteen aanraking met het op door te telefoneren tot 0318-743600. Nu nauwelijks tijd? Zet jouw vragen op de email: gerard@maxilia.nl. Of vraag heden nog ons digitaal drukvoorbeeld met. Het ontwerp is op schaal, in de via jou opgegeven tinten en zonder verplichting.

Deze waterfles met Authentico is een mooi alternatief voor een lenzen mag en kan zijn voortreffelijk voor het serveren met vers mineraalwater.

Mag je een bestelling wijzigen ofwel annuleren? Zodra u akkoord gaat met drukproef en de fabricage is gestart, kan er niet verdere gewijzigd ofwel geannuleerd worden

Natuurlijk heb jouw daarbij de selectie uit witte wijn, rooie wijn of een flesje rosé en verscheidene druivensoorten. Uiteraard of je meteen op speurtocht raakt naar een lichte, frisse witte wijn ofwel juist ons volle, stevige rode; voor YourSurprise vind jouw voor ieder wat wils.

Al die flessen geraken afgeleverd met schroefdoppen. Een etiketten worden standaard afgedrukt in kleur. Er kan zijn keus uit mineraalwater met of buiten koolzuur Flesjes bestaan volmaakt als eigen brand drinkwater in onder andere horeca ofwel op evenementen.

Opzoek naar waterflessen met een fruitfilter die kunnen worden bedrukt met een logo of tekst? Wij mogen weet van korte aantallen flessen drukken door de in-house bedrukkingstechnieken. Wij mogen op korte duur de drinkflessen voorzien aangaande een logo en laten leveren op dit adres dat u kiest.

Goedkope flesjes water bedrukken. Dat doe je met succes bij Maxilia. Waarom? Bij ons ontvang je altijd een digitaal drukvoorbeeld. Binnen enkele uren. Gewoon in jouw mailbox. Het voorbeeld kan zijn op schaal en in een via je opgegeven kleurcombinaties.

Een beroemde waterflesjes aangaande DOPPER introduceren nieuwe tinten!  Dit is lente en DOPPER lanceert een paar andere kleuren. 2 Soorten blauw, lagoon blue en Pacific blue, Lichtwegend blauw en donkerblauw al die twee een uitvoeringen bestaan in een Original DOPPER flesjes gedaante van 450 milliliter dit afneembare bekertje en dekseltje hetgeen je los mag schroeven. Allicht kunt u dan ook tevens deze DOPPERS bedrukken voor Zintuig relatiegeschenken.

Ze begrijpen hetgeen een opties vanwege de opdruk zijn, op welke manier ons logo zo echt geoorloofd tot bestaan recht komt en die kleuren uit je logo het mooist te samenvoegen bestaan met het middel.

Een Dopper waterfles is perfect voor onderweg, op kantoor, gedurende nacht en op vakantietrip. Tap je persoonlijk drinkwater in die hippe waterfles.

‘Vandaag besteld, morgen in huis’? Die vlieger gaat jammer genoeg ook niet op. Hetgeen vervolgens wel? Wij tonen het reeks werkdagen levertijd en ons concrete leverdatum, waardoor jouw precies weet wanneer je jouw bestelling kan verwachten.

Opdrukruimte bij meeste voorkomende druktechniek: 30 x 40 mm, groter in overleg na beoordeling van de logo. Dit kan zijn geoorloofd uw opdruk in full colour uit te voeren, zelfs absoluut rond een beker!

Upgrade je RVS Dopper betreffende ons sportdop en maak die fles bijzonder met een bedrukking van jouw logo ofwel tekst. Een Dopper Steel kan zijn het ultieme relatiegeschenk om weg te geven met je medewerkers of jouw beste relaties! click here Of jouw meteen kiest vanwege Doppers met logo, Dopper met bedrijfslogo of Dopper met opdruk. De opties zijn eindeloos!

Dopper Original Ik vind de contacten welke je met deze firma heb gehad ivm een bestelling dopper flesjes heel klantgericht. Ze hebben zeer correct hun werk voltooid en vlug afgeleverd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *